Localizare

Grand Viking Hotel este localizat la 60 km de aeroportul din Antalya, dar si la 600 de metri de portul de agrement din Kemer.Facilitati hotel

Hotelul este format dintr-o clădire principală cu 4 etaje. Liftul stă la dispoziție pentru confortul oaspeților. Unitatea de cazare dispune si de o zonă de parcare deschisă, unde se poate parca mașina în siguranță.

Confortul și satisfacția oaspeților este prioritatea hotelului. Accesul la Wi-Fi este oferit gratuit în întreaga unitate, gratuit în hol și plătit în camere și zone publice. Serviciul nostru Wi-Fi cu plată este mai rapid decât în ​​mod normal și oferă recepție în toate zonele hotelului.

De asemenea, se ofera apă îmbuteliată gratuit în minibarurile hotelului. Include o piscină cu tobogane şi personal de divertisment plin de viaţă.

Oaspeţii pot face exerciţii fizice în sala de sport sau se pot relaxa în hamamul tradiţional cu un masaj. Facilităţile includ o sală de jocuri cu tenis de masă, un loc de joacă vast şi o piscină de mică adâncime pentru copii.
 
Grand Viking Hotel oferă specialităţi turceşti din provincia Antalya şi un bufet cu preparate continentale. Puteţi lua masa în aer liber lângă piscina hotelului Viking, unde au loc spectacole de dans tradiţional. 


Facilitati camere

Camerele luminoase şi aerisite ale hotelului Grand Viking sunt amenajate cu mobilier modern şi toate se deschid către un balcon privat. Sunt dotate standard cu TV şi minibar, precum şi cu băi private cu uscător de păr, telefon in baie,minibar,seif, aer conditionat.Info

Descrierea are caracter informativ.

Pentru mai multe detalii este recomandat a se consulta facsheet-ul hotelului.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Constanta catre Grand Viking Hotel, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate