Charter Kefalonia - Eleni Studios Skala, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel se află la cca 5 minute de plajă, într-o zonă centrală la Skala.

Dotări

La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit).

Locul de cazare

În camere se găsesc o sufragerie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Eleni Studios, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate