Pemar Beach Resort

Boztepe Turcia
GENERAL INFORMATION
Localizare: La 90 km de Aeroportul Antalya, 90 km de Aeroportul Gazipasha Alanya, 15 km până la Manavgat și 40 km până la Alanya. Hotelul are propria plajă de 300 de metri și un debarcader. Structura plajei nu este omogenă – piatră amestecată cu nisip de pietriș. Facilitati camere: Camerele standard au 27,57 m² cu baie, terasă sau balcon și cu „Vedere spre teren” sau cu „Vedere laterală la mare sau la piscină” sau cu „vedere la mare și la piscină”. Dormitor 18,84 m² , Baie 3,81 m², Terasă 4,92 m². Cazare: Minim 1 pax maxim 2 pax + 2 copii sau 3 pax + 1 bebelus. Facilitati hotel: Aquapark, piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, 1 piscina interioara, 1 piscina relax, Miniclubul este deschis copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, Există o sală polivalentă pentru 300 de persoane și o sală de ședințe pentru 30 de persoane. Hotelul nu acceptă animale de companie. Plaja: Plaja este parțial amestecată cu piatră, nisip și pietriș. Intrările la mare sunt recomandate de pe ponton.
Hotel Website: https://www.pemarbeachresort.com/

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 90 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul Side.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant pe plaja, cafenea si bar la piscina, 3 piscine pentru adulti, 2 piscine pentru copii, 1 piscina interioara, internet Wi-fi gratuit in spatiile publice, park de distractie. mini club pentru copii 4-12 ani.


Facilitati camere

Hotelul dispune de 555 de camere. Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, TV LCD, minibar, seif electronic, telefon, balcon sau terasa.


Plaja

Plaja proprie, amestecata partial cu piatra, nisip si pietris.• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare