Hotel Kassandra Bay Village este situat la 350 de metri de plaja si la doar 500 de metri de satul Kriopigi. Este amplasat pe un deal intre sat si plaja.

Acest hotel este situat la o accesibilitate usoara din centrul statiunii Kriopigi. Zona confortabila, un serviciu bun, simplitatea de stil, piscina, restaurant, bar, servicii pentru copii. Potrivit pentru o vacanta relaxanta si economica.

Facilitati:
- internet WiFi in locuri publice gratuit, parcare, piscina, umbrele si sezlonguri la plaja (contra cost), plaja cu nisip si pietris, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, restaurant, bar, snack bar, bar la piscina, umbrele si sezlonguri la piscina gratuit.

Cazare: 
- 27 camere: camere duble cu o suprafata de 18 mp, camera tripla - suprafata 20 mp, camere de familie cu 2 camere minim 4 persoane cu o suprafata de 42 mp si camere  cvadruple cu suprafata de 25 mp.

Camere dotate cu: aer conditionat, TV, TV prin satelit, Wi-Fi gratuit, mini-frigider, dus, uscator de par (la cerere la receptie), balcon.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti - Kriopigi Bucuresti - Kriopigi; Autocar Kriopigi - Bucuresti Kriopigi - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

din Bacau catre Kassandra Bay Village, Kriopigi, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate