Horto Bay - Horto

Horto Grecia
Horto Bay Studios -Pelion - Grecia
 
Prezentare oficiala hotel: https://www.hortobay.com/
 
Pitorescul sat devacanta Horto de pe peninsula Pelion este o destinatie ideala tot timpul anuluipentru vacanta dumneavoastra in Grecia. Avand combinatia perfecta de munte simare, hotelul este locul unde veti gasi liniste si relaxare. Ca multe altelocatii situate in jurul Muntelui Pelion, Horto este locul unde elementelenaturii se pun in veidenta creind la modul perfect peisajul pe care il putetiadmira peste tot.
 
Relaxare: In zilele toride de vara oaspetii locatiei sepot bucura de racoarea si umbra oferite de gradina din jurul studiourilor saude prospetimea apei din piscina.
 
Cea mai apropiataplaja: 50 m de GolfulPagasetic
 
Servicii de masa: fara masa
 
Servicii pentru copii: patut pentru copii.
 
Localizare: Locatia este situate la 46 km de orasul Volossi la doar 6 km de faimosl sat Argalasti.
Facilitati hotel: Pe langa piscina din zona studourilor si ceadin zona vilelor, oaspetii se pot bucura de sezlongurile din jurul acestora, dezona de picnic, de statia de incarcare a masinilor electrice, de parcare si deinternetul gratuit disponibil in toata locatia.
 
Facilitati camere: Spatiile de cazare ale locatiei suntimpartite in studouri si vile.
-       Studiourilerecent construite sunt situate la doar 50 m de mare oferind o sederecomfortabila si relaxanta. Toate studiourile au o chicineta complet utilata, cufrigider si aer conditionat, precum si acces la parcarea privata. Sunt dotatecu seif, baie cu cada, balcon sau terasa. Capacitatea maxima de cazare este de4 persoane (cu un pat suplimentar)
-       Vilelea caror constructie a fost finalizata in 2007 sunt situate in apropierea marii,la scurta distanta fata de studouri. Sunt disponibile pentru inchiriere pe totparcursul anului, ideale pentru cei care calatoresc in grup sau cu familia.Vilele sunt inconjurate de gradina si beneficiaza de o piscina in aer liber,fiind complet echipate si utilate, avand dormitoare foarte spatioase sicomfortabile, sufragerie si chicineta generoase ca spatiu. Oaspetii vilelorbeneficiaza de facilitatile parcari iprivate.
 
Locatia este apreciatapentru pozitia sa si pentru serviciile pe care le furnizeaza, ceea ce ii conferaun raport calitate pret foarte bun..
 


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Transport Avion Cluj - Skiathos 2021 Cluj Napoca - Skiathos; Taxa aeroport CLJ; Transport Avion Skiathos - Cluj 2021 Skiathos - Cluj Napoca; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare