Golden Bay Hotel Malia

Malia Grecia


Informatii despre hotel

Hotelul Golden Bay este un hotel frumos, cu un farmec unic, camere elegante, atmosfera primitoare si relaxanta.

Distanta

in centrul statiunii Malia, la cca 500 de metri de frumoasa plaja de nisip.Aeroportul din Heraklion se afla la aproximativ 32 km distantamagazine in vecinatatea hotelului.

Descrierea camerei

Camera Studio: baie, toaleta (uscator de par), aer conditionat contra cost, chicineta utilata cu frigider, seif (contra cost), TV, ceainic, telefon, balcon sau terasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus):Suita Deluxe: dormitor si living separatSuita Junior: dormitor si living separatStudio, Superior: camere mai noiSuita, Deluxe, vedere la mare: dormitor si living, camere la etajPatut la cerere (gratuit)

Descrierea hotelului

Hotelul dispune de:Hol de intrare cu receptierestaurant, piscina (sezlonguri si umbrele gratuite)bar langa piscina parcareWifi27 de apartamente mobilate15 studiouri 

Descrierea plajei

plaja cu nisipsezlonguri si umbrele (contra cost)

Activitati sportive gratuite

piscina

Activitati sportive contra cost

sporturi nautice

Mese

Mic dejun: tip bufet 

Categoria oficiala

3 stele

Site web

https://goldenbay-malia.com/

Nota

In Grecia, exista obligatia de a plati taxa climatica in functie de categoria de hotel. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului. Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare