Blue Bay Platinum se află la 150 de metri de plaja din Marmaris și oferă camere moderne cu balcon. Proprietatea are piscine interioare și in aer liber, facilități de spa, acces la internet WiFi și zonă privată de plajă.

Camerele de la Blue Bay Platinum au aer condiționat, decor modern in culori deschise și podea din gresie. Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin satelit și frigider. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele proprietății.

Hotelul are un restaurant modern tip bufet, care servește mancăruri internaționale și 2 restaurante à la carte. In timp ce iau masa, oaspeții se pot bucura de muzică sau spectacole live, organizate de hotel. Barul servește băuturi răcoritoare și gustări ușoare.

De asemenea, oaspeții pot opta pentru tratamente de masaj și activități sportive, inclusiv tenis de masă. Proprietatea are un club pentru copii.

Blue Bay Platinum se află la doar 1,9 km de centrul stațiunii Marmaris și la 90 km de Aeroportul Internațional Dalaman. Parcarea publică gratuită este disponibilă in apropiere, fiind disponibil și un serviciu de inchirieri auto.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Galati catre Blue Bay Platinum, Marmaris, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate