Autentificați-vă în contul dvs.

E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola

Nu aveti cont?

Creati unul aici
×
»
Cazare » Oradea
Filtreaza Oferte
Judet

Localitati
TipRatingTematica


Lant Hotelier
Distanta / Centru (km)

NotaPreturisi
Optiuni
FacilitatiCazare Oradea


Afiseaza /pag   Sorteaza  
6 oferte
 

 • Hotel Impero Oradea 3*
  de la 39.00 EUR
  map Oradea
  Beneficiind de o locație ușor accesibilă pe bulevardul Decebal din Oradea, Hotelul Impero oferă acces gratuit la centrul de fitness și camere spațioase cu WiFi gratuit și internet prin cablu. De asemenea, există un restaurant care servește preparate din bucătăria internațională. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, situat la 3 km de Hotelul Impero.
  Pensiunea Eclipse
  de la 25.00 EUR
  map Oradea
  Pensiunea Ardealul
  de la 100.00 RON
  map Oradea
 • Hotel Bulevard Oradea
  de la 120.00 RON
  map Oradea
  Hotel Bulevard este un hotel de 3* recent construit. Acesta este localizat în Oradea, pe Bulevardul Ştefan cel Mare nr. 34, având o poziţionare bună fiind în apropierea gării, a centrului oraşului care se află la o distanţă de 5 minute, este aproape de ieşirea spre Satu Mare iar centura oraşului aflându-se la doar 800 de m.
  Hotel IMPERO
  de la 150.00 RON
  map Oradea
  Hotelul IMPERO, hotel cu o arhitectura moderna, finalizat la sfarsitul lunii aprilie 2007 si construit cu respectarea tuturor normelor Europene in vigoare. Hotel IMPERO este locul perfect atat pentru businessman-ul venit in oras cu afaceri cat si pentru turistul care doreste sa se relaxeze .
  Hotel SCORILO
  de la 180.00 RON
  map Oradea
  Construita in 1703, fosta resedinta episcopala, cladirea Hotelului SCORILO reprezinta azi o armonioasa si inspirata impletire a traditiei cu inovatia. Originalitatea arhitectonica si ambientala au contribuit la recunoasterea hotelului ca fiind unul dintre cele mai cochete si inedite hoteluri pe piata turistica din judet. Subsolul cladirii, transformat in restaurant, pastreaza atmosfera arhaica si spiritul dacilor liberi.
«1»

 

    Asigurare Broker - Asigurari de Calatorie   Consultanta Judiciara Calatorii - Informatii Destinatii de Vacanta